perjantai 20. syyskuuta 2013

Intopinkeä lomalainen

Elikkäs Susu on nyt viikon kevyellä käytöllä kun se sain rokotustehosteen tiistaina ja nyt pitäisi sitten olla viikko hikoilematta. Tiistai-iltana kävi myöskin kenkääjä enkä malta odottaa maastorallitteluja kun hepalla pysyy taas kengätkin menossa mukana!



Eilen kävin Anniinan kanssa tallilla hoitamassa Susua ja muuten vaan siivoilemassa. Sää oli masentavan harmaa ja kostea, voi kun olisi taas kesä :P Susku oli tyytyväisen näköinen kun hain sen tarhasta ja nukkui käytävällä naama lattiassa kiinni kun harjailin sitä ja selvitin häntää. Kävin sen kanssa pienellä kävelyllä riimu päässä, mikä oli täydellinen virhe. Neidillä oli virtaa enemmän kuin viikon loman jälkeen ja tämä meidän kävely meni lähinnä siihen, että Susku kiskoi muo ympäriinsä ruohotupsujen perässä.
Takaisin talliin selviydyttyämme tuuppasin Suskun vielä hetkeksi käytävälle siksi aikaa, että rasvasin kaviot ja siistin vuohiset. Nämä kun ei oikeen olkikarsinassa sujuisi. Kun Susu alkoi olla mielestäni tarpeeksi siistitty, laskin sen karsinaan iltapalalle, siivoiltiin Anden kanssa talli yökuntoon ja lähdettiin kotiin. 
Kuvat on ikävä kyllä nyt aika huonolaatusia, kun oli pikkusisko kuvaamassa + aikaisin hämärää :P

Oli aika likanen peili :P


Keksin heti Anniinalle kasan pesun tarpeessa olevia varsteita. Orjatyö on parasta (;





Tämä jäi nyt vähän tälläiseksi tynkäpostaukseksi, mutta ainakin blogi pysyy elossa !
Huomenna -lauantaina- mulla on aamutallivuoro ja jos saan aikaiseksi kuvata mitään, niin kirjoittelen siitä postausta (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti