maanantai 23. joulukuuta 2013

Sataa sataa ropisee, pilipili pom

Lauantaina alko vihdoinki joululoma ja tokarii tuli mukavasti ysejä ja kymppejä, keskiarvona vissii 9.3. Enough for me :D Kymmenen jälkee kun päästiin koulusta, mentiin porukalla Essille pikkujouluilemaa ja oliki ihan tosi kivaa siinä syödes, jutelles ja Singstarii laulaes (: Illalla käytiin vielä tallilla, mutta kenttä oli silloin vielä tosi kova ja kävelyksi jäi taas kerran ratsastelut.


Venla :3


Roosa, Essi, Elina ja Venla (:
Meitsi pääs kunnia paikalle ;)







Tässä vielä osa kavereilta saamistani joululahjoista

 Sunnuntaina hengasin päivän kotona ja kolmen jälkeen lähdin Anniinan kanssa tallin pikkujouluihin. Tallille tuli loppujen lopuksi aika paljon porukkaa ja Susu oli ihan pörheenä ihmismäärästä. Hulinaa riitti kun jaloissa pörräsi pahimmillaan seitsemän koiraa yhtä aikaa. Herkuteltiin porukalla tallissa, ja sitten lähdettiin hetkeksi kentälle kun Anniina ja Essin pikkusisko ratsastelivat vähän aikaa Almalla talutuksessa. Enimmät olikin jo lähteneet ennen kuin palattiin takaisin talliin ja koska hyörinä oli hiljennyt, harjasin vielä Suskun Anniinan kanssa huolella.


Koristelin Susun karsinan ja se olikin kaikkein hienoin ;)

Niin paljon kateltavaa..

...ja pikkuihmisiää lattian rajassa :D

Leevi poseerasi hienosti.

Kätevää venyttelyä ellen sanois.

Susullekkin kelpas havunoksat, joita se jyysti hamsteriposket pullollaan :D

 Tänään olin taaskin aamupäivän kotona ja katsoin vampyyri päiväkirjoja tunnelma valaistuksessa. Yhden aikaan lähdin tallille ja muuta kerrottavaa ei oikeastaan ole, kuin että ilma oli ruma ja Suskulla oli jonkin sortin aivopieru koska se teki kaikkea ihan älyvapaata ja mun hermot oli taas kovalla koetuksella.
Illalla Sami tuli vielä käymään, vaihdettiin lahjat ja sillai. Nyt yhdeksästä asti olenkin sitten pitänyt kinkkumättöä ja dataillut koneella. Oi että joulu on ihanaa aikaa, kun voi syödä ihan ilman omantunnon tuskia. Dietin voi alotella sitte uudenvuoden jälkeen ;)



aamupalan jälkkäri :D



kuinka nätti talvisää onkaan...



Huomenna onkin sitte jo jouluaatto :) Jeeei ! Pikkusisko on loikkinut kuin Durasel-pupu jo pari päivää, saa nähdä millaseksi meininki menee huomenna... Onneksi telkkarista tulee paljon lasten leffoja perheen pienimpiä rauhottamaan.

Mutta juu, ei mulla sen kummempia kuin että nukkukaa huomena pitkään, herätkää pirteenä, syökää paljon ja pitäkää verhot tiukasti kiinni joulufiiliksen säilyttämiseksi.
Hyviä jouluja kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti