sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

estetunti 21.6

Tää postaus tulee nyt toooosi myöhässä, koska mun ripari loppu tänää ja pääsin vasta nyt koneelle kirjottelemaan :) Riparistaki toivonmukaa postausta heti ku saan kuvia viikolta ! C:

Kuvat (c) Elina K. ja Emilia A.


Essi, Jenni ja Elina oli tehny uuden radan ja rakennellu erikoisesteitä sil aikaa ku mä olin himas juhlii pikkusiskon synttäreitä (:

pahvilaatikko-muuri (;


Alotettii tekemällä pohkeenväistöjä ja avotaivutuksia, sekä kokoomalla ja lisäämällä ravia. Susu oli aika reilusti  virittyneempi ku aikasempana päivänä, ja ties selkeesti mitä ollaa tekemässä :D Sitte alotettii hyppäämää pikkusia verkkaesteitä. Susu leiskautteli kunnon ilmavaroilla yli ja ei ollu vauhdissa puutetta :D



Punaselle okserille tehtiin sellasta verkkaa, että nostettiin mahollisimman koottu ja rauhallinen laukka kevyessä istunnassa. Noin viis metriä ennen estettä piti istuu alas ja pyytää reilusti eteen. Susu oli tosi nopee reagoimaan apuihin ja tolla verkalla sain ponnistuspaikat koko lopputunniks kohalleen (:


Vaaveli meni peräänannossa kaiken ravailun ! C:
Tultii pahvilaatikko-muuria jokusen kertaa niin ettei se enää jännittäny. Susulla ei ollu sen kanssa mitää ongelmaa, kuhan sai käydä moikkaamassa verkassa sitä :D


Tähän hyppyyn tultiin just sillai tosi madosti kiemurrellen :DD

hieno <3

ne on ne paparazit ...:D


Tultiin kasikymppinen pysty minkä Susku leiskautti ihan tosi kivasti yli joka kerralla (:

oma kroppa vammaa...

Pari kertaa tultiin kapeeta estettäja Susu ihan pelleilläkseen kiels molemmilla kerroilla, mut hyppäs nätisti tokilla yrittämillä.


Lopuks hypättiin rata missä oli mukana kaikki esteet ja korkeudet oli siitä 50 cm -kapee- 75-80cm asti. Rata oli melko tasanen ja sellanen "pikkunätti", jos ei lasketa ravisiirtymistä kapeelle. Halusin nimittäin varmistaa sille esteelle osumisen :D







Kyllä ex-ravuritki hyppää !





Susu oli ihan superi tällä tunnilla ja vaikka olikin kuumempi ratsastaa, hypyt onnistu silti paaaljon paremmin ku aikasempana päivänä ! (y)

2 kommenttia:

  1. Yleensä ex-ravurit hyppää tosi hyvin,meidän talli on täynnä suokkeja ja kaikki on huippu hyppääjiä! Pärjäisivät isoimmissakin kisoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ! Yleensä ravureilla vaan sattuu olemaan sellanen helikopteri-hyppytyyli :D Susulla onneks sentään on melko siisti tekniikka :D

      Poista