sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pakkaspäivän huristeluja -video-

Moikkelis taas pitkästä aikaa !



Eilen -lauantaina- satuin saamaan kuvaajan kun Elina lähti mukaan tallille. Ratsastin suurimmaksi osaksi pellolla, kun kenttä oli niin epätasainen ja lopuksi lähdettiin Essin kanssa vielä maastossa laukkaamassa yksi pätkä. Susku oli virtaa täynnä kun ei ollut melkeen viikkoon päässyt liikkumaan kunnolla, mutta käyttäytyi silti yllättävän hyvin. Tämän enempää en kuitenkaan selittele, video riittänee siihen.



Tähän loppuun laitan vielä kasan kuvia (c) Elina K. ja pikaisen tarinan tästä päivästä.













Tässä vaiheessa Susku ei olisi enää jaksanut seistä paikoillaan ja onnistui näyttämään ihan laamalta ...:D




Tänään -sunnuntaina- lähdin Elinan kanssa tallille yhden jälkeen. Ratsasteltiin puolisen tuntia kentällä, jossa pystyi lähinnä ravaamaan vain suoria uria ja iiisoja ympyröitä. Kun olin saanut tehtyä Suskun kanssa edes jotain järkevää, lähdettiin maastoon. Kierreltiin useammassakin paikassa ja lopuksi käytiin vielä yhdellä sänkkärillä päästelemässä oikeen kunnnolla. Vauhdissa Suskulta tippui toinen putsi, jonka kävin sitten onkimassa pellosta, ennenkuin jatkettiin vielä yhden kiitolaukan verran. Molemmat heposet olivat ihan tohkeissaan ja kotimatkan tavoitteena olikin mennä "hiljaista ravia" ja loppu käynnit. Tallissa purin Suskulta kamat ja jätin sen karsinaan kuivumaan viltti selässä.

Enää suitset ja pyllyloimi puuttuu, sitten valmiina !

Susun töttörökorvat kun se näki edessä aukeavan pellon  /Bongattiin kentällä ollessa kuumailmapallo, se oli toosi hurja  /Susu sähelsi ja steppasi kun yritin saada hanskoja käteen, ei olisi millään jaksanut odottaa!

Rättiroope kuivattelemassa.

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut! http://angelsonthedancefloor.blogspot.fi/2014/02/40-haaste.html

    VastaaPoista