maanantai 6. tammikuuta 2014

Kuratreeniä

Suskun kuulumisia taas pitkästä aikaa !

Juoksutin Suskun viikon alussa ja kuvailin samalla itse, mutta unohdin laittaa kuvia tänne blogin puolelle. Kenttä oli tuolloinkin ihan kuravelliä, mutta yhdessä kulmassa oli sen verran kuivaa, että siinä pystyi hyvin ympyrällä pyörimään. Kuvat ovat kuitenkin aika mössöä kun yritin siinä ympyrän keskellä samalla kuvailla.

Susku sai syödä päiväheinät loppuun käytävällä kun ei kerennyt kauaa syödä ulkona ennen kuin hain sen sisälle.


Susu kulki nyt jo heti alusta ravissa rennosti ja kantoi hyvin itsensä, vaikka pohja olikin aika pettävä. Laukassa takajalat eivät polkeneet niin hyvin alle, mutta se oli ihan ymmärrettävää pohjan takia.



poni söpöili.




Lopuksi Susku ravaili vielä molempiin suuntiin ilman sivuohjia ja venytteli eteen alas. Loppukäynnit käytiin kävelemässä metsässä ja kerettiinkin juuri talliin ennen kuin alkoi sataa.



-hieman sotkunen- kurapuku on paras.

Toissapäivänä Jenni ehti kuvailemaan kun ratsasteltiin Elinan kanssa. Jouduttiin kylläkin huristelemaan tiellä, koska kenttä oli niin huonossa kunnossa, että Armas kävi jopa polvillaan kompuroidessaan.
Tiellä ei oikeastaan voinut kun huristella ees taas, mutta mikäs siinä vaihteeksi mennä rennommin ilman satulaa. Suskulla oli hirmuisesti virtaa ja se yritti kokoajan kipittää liian kovaa, tai ainakin eri vauhtia kuin minä halusin.. Annoin kuitenkin asian olla ja otettiin rennosti. Siinähän sählää jos tykkää :D

Kuvat (c) Jenni N. ja laatu on harmaan päivän ansiota.
Suskulla kisavietti päällä.

Toinen oli 'hiukan' innoissaan.
 Ravailin ensin jonkun aikaa, ja sitten aloin myös laukkailemaan joitain pätkiä. Kerran laskin kunnon ravuriravia tien päästä päähän. Oli muuten liikkeessä ilman satulaa istumista ! Jarrut tuntui aina välillä hirttäneen kiinni kun Susku lähti korvat töttöröllä menemään. Ajoittain täytyi vähän rauhoittua ja mentiinkin siksakkia tien reunasta reunaan pohkeenväistöä, että sain taas enemmän kontrollia hevoseen.






Tämä kuva tais olla siitä lisätystä ravista, ihan kuskin ilmeestä päätellen :D





Ravailin Suskua tiellä vielä vähän eteen alas ja rauhallisemmaksi, ennen kuin lähdettiin maastoon kävelemään loppukäynnit.


Eilen ratsastin Susun kentällä ja se kulki kohtalaisesti, mutta oli melkoisen keskittymiskyvytön. Jos tänään sitten pääsisi vaikka maastoon (:


2 kommenttia: