sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa tallilla!

Kuvat Essi & Elina K.

Sain kun sainkin kuvia tältä päivältä vaikka tilanne ensin vähän heikolta näyttikin. Tosin kuvat ovat nyt mitä ovat, koska mun läppäri kieltäytyi muokkaamasta, edes rajaamasta, yhtäkään kuvaa. Hohhoijaa.

Mulla oli jo ihan kamala ikävä Suskua melkeen viikon tauon jälkeen ja prinsessa päättikin näyttää alkuun nyrpeää naamaa kun olin sen sillai menny unohtamaan pitkäks aikaa. Pikkuhiljaa alko neitosen korvat mennä lurpallee ja huuli roikkua lattiassa asti kun rapsuttelin ja paijasin sitä oikeen antaumuksella. Pitihän tää hylkääminen jotenki hyvittää!

Susku tuntui jo heti alkuun tooosi energiseltä ja tuijotteli päristen kaikkea mitä sattui metrin välein kentän reunalta bongaamaan. Päätin pistää höperölle aivotyötä ja aloitin taivuttelun käynnissä ja ravissa. Susku oli lomailusta huolimatta yllättävän pehmeä avuille eikä tuntunut olevan jumissa ollenkaan. Kipiteltiin pari kertaa myös yhden puomin yli, kun sellainen oli jäänyt muilta kentälle.

Ehei, ei viikonloppu kiloja vaan tyhmänmallinen pallotakki :DD
Onnensa kukkuloilla parin puomin ylittämisestä.


Vähän kerrallaan Susu alkoi rentoutua ja jättää hölmöilyn taka-alalle, vaikka se yrittikin aloittaa virittelyn aina kun vähänkin suurempi tuulenpuuska pääsi korvien väliin. Päädyin ratsastamaan vielä tänään kevyesti, jotta niiltä ainaisilta lihasjumeilta vältyttäisiin. 
Kun Susku alkoi tuntua hyvältä ravissa molempiin suuntiin, laskin vähän kerrallaan ohjaa ja annoin sen venyttää selkää ja niskaa oikeen kunnolla molempiin suuntiin. Loppukäynnit käytiin hipsuttamassa maastossa ja sen jälkeen onnellinen pikkuheppa pääsi takaisin ulos kamujen luo.

Koppakuoriaistyyli on nyt in, suosittelen.
Mitä muuten tykkäätte uudesta bannerista ? 

4 kommenttia:

  1. Te kyl sovitte niin hyvin toisillenne, ja näit postauksii on aina niin kiva lueskella :)!
    Ja toi uus bannu on ihan järettömän hieno! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauheesti, sun kommentti piristi mun aamua ! (:

      Poista
  2. Kui hieno banneri ja hyvihän osasit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja juu kyl se gimpin käyttö suju ku vähä muistelin ensi miten se toimikaa :D

      Poista