maanantai 7. heinäkuuta 2014

Taukoa tauon perään



Moikka taas tosi pitkästä aikaa !

Tosiaanki, mun postausinto on ollu ihan finito vaikka kuinka kauan, mut nyt tuli taas sellanen fiilis, että olis kiva tulla jakamaan ajatuksia tänne bloginki puolelle (:
Suskun kanssa on sujunu hyvin ja huonosti, -ei alamäkeä ilman ylämäkeä- periaatteella. Tossa yhessä vaiheessa se oli ihan hirmusen jäykkä melkeen pari viikkoa ja mä yritin ratsastaa sitä auki, juoksuttaa eteen alas, avata jumia maastossa ja hierookkin, mut ei. Toisaalta en kyllä ihan tarkasti tienny mistä kohtaa jumitti, kun tiesin vaan miltä se selkään tuntu, mutta veikkasin takapäätä. Yhtenä päivänä sitten päätin mennä kavaletteja ja Jenni siinä totesi, että Suskulla jäi toinen takanen vähän liikkeestä jälkeen ja se tuntui selkäänkin tosi haluttomalta liikkumaan. Ajattelin jo lopettaa ratsastuksen siihen, niin pahalta se tuntui, mutta kun olin pari kertaa mennyt jumppista ravissa, jumit tuntui aukeavan ihan silmänräpäyksessä ja Susku tuntui taas ihan omalta itseltään. Tultiin siihen tulokseen, että jumittajana oli vasen takakinner, mikä on mennyt pari kertaa pois paikaltaankin ratsastaessa. Ilmeisesti syynä on jonkunlainen ylitila nivelessä yms. mutta siis tällä kertaa kintereeseen oli jäänyt joku iso jumitus päälle. Aijon nyt joka viikko mennä vähintään kerran kavaletteja ja puomeja, että uutta jumia ei synny ja hepan mielenkiintokin työntekoon säilyy parempana.

Kutittaa niin hirrrrrmusti !

Jumista selvittyämme tein Suskun kanssa ihan normi treeniä, mutta koska olin viime viikon lomareissulla, toissaviikon pari viimeistä päivää pidin tosi kevyenä ja vikan päivän vaan taluttelin. Tänään on menossa tallille taas ekaa kertaa melkeen kahteen viikkoon, saa nähdä millanen pallomasu Suskusta on oikeen tullut... Treeni alotellaan taas tosi rauhalliseen tahtiin, ettei mitään jumeja pääse ilmestymään ja tänään olis suunnitelmissa vaan käpystellä ympäriinsä, että karvakamu vähän vertyy lomailun jäljiltä.






Ehkäpä Susku osaa kumartaa oikeen kunnolla vielä joku päivä (:

Täytyy katsoa, jos jaksaisin jo vaikkapa tänään raahata kameran mukaan tallille, uuden kuvamatskun saamiseksi. 
Voisin myös joku päivä kuvailla videopostauksen, varustepostauksen yms, jos teitä vaan kiinnostaa. Ehdotuksia tulemaan ! :)

Halihetki :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti